FAQ

Hur säljer man bäst in detta?
  • Genom att knacka dörr hos grannar, uppvakta släkt och vänner. Presentera gärna och lär dig lite om produkten och dess fördelar samt självklart berätta att 50 kr/flaska går tillbaka till ditt lag så ni kan åka på cuper och turneringar mm
Hur tar jag in beställning och tar betalt?
  • På hemsidan finns beställningslappar som gör att du kan fylla i namn, adress, mail och telefonnummer. Steg 1 är att ta in beställningen och sedan tar du betalt vid leverans med swish.
Vad är minsta antalet flaskor jag kan sälja?
  • Detta gör ni upp inom ert lag men lämpligt är att målsättningen är att alla säljer en st låda om 12 st flaskor vilket ger 600 kr i förtjänst/spelare.
Hur många lådor är fraktfritt till föreningen eller till ansvarig förälder i laget?
  • 10 st lådor om 12 st flaskor = fraktfritt
Hur många leveransställen kan man ha i laget eller föreningen?
  • Vår rekommendation är så få ställen som möjligt och gärna ett ställe och att man bestämmer att alla i laget hämtar på angiven adress vid en viss dag och tidpunkt. Med fördel utser man en samordnare bland barnens föräldrar som sköter utlämning av olivoljorna samt även tar emot pengarna som laget tjänar och som sätts in på lagkassans konto.
Hur betalar vi?
  • Från att ansvarig lagförälder beställt er totalvolym har ni 30 dagar på er att leverera till slutkund samt ta in betalningen. Laget skall aldrig behöva ligga ute med några pengar till oss. Det skall både vara roligt och enkelt för er att sälja vår olivolja!
Hur behandlar ni mina personuppgifter?

Fick du inte svar på din fråga? Kontakta oss.