Tjäna pengar till föreningen

Tjäna pengar till föreningen är bra om man vill hitta på något extra. Det finns mycket man kan göra med föreningen men som kostar pengar. Man kan till exempel

  • Åka på studieresa
  • Renovera lokalerna
  • Köpa utrustning
  • Anordna en fest

Så här kan du tjäna pengar till föreningen

Det är enkelt att sälja olivoljan. Det är bra marginaler och ni kan enkelt tjäna extra pengar till er förening. Det finns lite olika sätt att göra det på. Här kan ni se hur det går till. Ta kontakt med oss så ordnar vi med allt ni behöver.

Sälj olivolja och tjäna pengar till föreningen

Om ni säljer Diglio olivolja får ni en premiumprodukt som är lätt att sälja. Självklart ger vi er alla verktyg ni behöver för en lyckad försäljning av olivoljan.

Tjäna pengar till föreningen med Diglio olivolja extra vergine

Diglio olivolja är lätt att sälja då den håller högsta kvalité och dessutom levereras i en exklusiv förpackning. Olivoljan produceras av ett familjeföretag i tredje generation.

Bra extrapengar för alla föreningar

Det finns en massa olika typer av föreningar. Idrottsföreningar, djurföreningar, hobbyföreningar, politiska föreningar och så vidare. De flesta föreningar har förr eller senare behov av extra pengar.

Pengar till klubben för alla medlemmar

När man säljer tillsammans i en förening eller en klubb delar alla blir engagerade och delaktiga. Målet är gemensamt så alla i hela föreningen är med.