Tjäna pengar till laget

Tjäna pengar till laget är bra om man till exempel planerar att:

  • Åka på ett träningsläger
  • Köpa utrustning
  • Delta i cuper eller turneringar
  • Åka på en resa

Ett bra sätt att tjäna pengar till laget är att sälja Diglio olivolja som håller väldigt hög kvalité och som därför är lätt att sälja. Olivoljan tappas i snygga flaskor som i sin tur är förpackade i snygga kartonger som gör att olivoljan blir en perfekt present. Här ser du hur det går till att sälja vår olivolja.

Enkelt att sälja olivolja och tjäna pengar till laget

Ni får den hjälp ni behöver av oss när ert lag ska sälja olivolja och tjäna extra pengar. Vi ger er införsäljningsmaterial och listor där ni enkelt tar upp beställningar. Kontakta oss så ser vi till att ni blir nöjda.

Sälj Diglio extra vergine olivolja för att tjäna pengar till laget

Olivoljan kommer från Italien och håller absolut högsta kvalité. Oliverna skördas för hand för att inte skadas. Skörden sker i mitten av oktober när oliverna har mognat exakt så mycket för att oljan ska kunna hålla absolut högsta kvalitet.

Tjäna extra pengar till laget

Många lag har sålt Diglio olivolja för att tjäna extra pengar till något speciellt. Vi har själva vår bakgrund i idrottsrörelsen och vi vet att det kostar pengar att hålla igång ett lag. Vi vet också vad man kan behöva pengar till och hjälper dig att nå dina säljmål oavsett hur höga de kan vara.

Ge bort olivolja i present

Många som köper vår olivolja köper gärna en extra flaska som man kan ha att ge bort i present. Olivoljan är exklusiv och kommer i en snygg förpackning så att det är en perfekt present.

Sälj olivolja flera gånger och tjäna pengar till laget

Eftersom Diglio olivolja håller högsta kvalité så brukar den bli beroendeframkallande. Många kunder vill därför att laget kommer tillbaka och säljer olivoljan igen. Det gör att försäljningen av Diglio olivolja lätt blir en återkommande inkomstkälla till laget.